In een notendop: eenzitters

  • F4 UAE – Doriane Pin (Prema) werd zaterdag aanvankelijk tweede in race 1 van de F4 UAE in Abu Dhabi, maar de Française erfde de overwinning nadat Kean Nakamura-Berta na de race werd bestraft. (Foto: © F4 UAE)
  • F4 UAE bis – In de tweede race werd Pin tiende, en ging de zege naar Gabriel Stilp (Hitech). De laatste overwinning in de voorlaatste meeting was voor Rashid Al Dhaheri (Prema). Keanu Al Azhari blijft leider in de puntenstand met nog één meeting te gaan.
  • Formula Winter Series – In een overvol deelnemersveld, met maar liefst 38 wagens, deden de jonge Belgen het in de eerste race van de Formula Winter Series in het Spaanse Jerez, behoorlijk, mat een elfde plaats voor Thomas Strauven (Rodin) en zestiende voor Douwe Dedecker GRS). Vandaag zondag, volgt een tweede race. De zege was voor Campos-rijder Andrés Cárdenas.
  • Formula Winter Series bis – De tweede wedstrijd was voor Griffin Peebles (MP Motorsport), met Strauven die als dertiende over de meet kwam en Dedecker als zeventiende.