In een notendop: eenzitters

  • FIA F2 – Ietswat verrassend werd er aangekondigd dat Taylor Barnard volgend seizoen zal aantreden in de Formule 2, bij PHM. Hij komt er rijden naast Joshua Durksen en slaat zo dus een bijkomend F3 seizoen over.
  • FIA F3 – De Ier Alex Dunne vervolledigt in het Formule 3 kampioenschap de rijdersbezetting van het Nederlandse MP Motorsport. Dunne wordt er de teamgenoot van de Duitser Tim Tramnitz en de Pool Kacper Sztuka (spreek uit Kasper Schtuka)
  • F4 Italië – US Racing konigde in een beweging de komst aan van liefst vier rijders. Het gaat om Gianmarco Pradel, Akshay Bohra, Matheus Ferreira en Kabir Anurag. Ze worden de teamgenoten van Max Rehm, die al sinds eind vorig seizoen zeker is van zijn zitje. Merken we wel nog even op dat meerdere rijders van het Duitse team zullen deelnemen aan diverse kampioenschappen zoals de Winter Series en het Spaanse kampioenschap.
  • Karting – Carlos Sainz stelde gisteren op het ciruit van Cremona zijn eigen kart-merk voor: de CS55 Racing Kart. De karingchassis zullen verdeeld worden door de in Italië beruchte OTK Kart Group.

foto: © carlossainz.es