GT: ROWE Racing met internationaal programma voor BMW en Belgen

ROWE Racing zal BMW M Motorsport in 2024 opnieuw vertegenwoordigen en dat tijdens de twee grote uithoudingsklassiekers, de 24-uursrace van de Nürburgring en Spa-Francorchamps. Het doel is om de titel in de Ardennen te verdedigen en, na de tweede plaats in 2023, een aanval te doen op de tweede Nürburgring-triomf na 2020. Net als vorig jaar zal het team ook deelnemen aan de vijf wedstrijden van de Fanatec GT World Challenge Europe powered by AWS Endurance Cup.

In de Fanatec GT World Challenge Europe powered by AWS willen Philipp Eng, Marco Wittmann en Nick Yelloly hun overwinning tijdens de 24 uur van Spa-Francorchamps in 2023 verdedigen. Ze delen de BMW M4 GT3 tijdens vier races van de Fanatec GT Endurance Cup. In Monza, de race valt samen met de IMSA-race in Indianapolis-race (VS) krijgt Marco Wittmann andere teamgenoten. In de andere BMW M4 GT3 van het team zien we opnieuw Dan Harper en Max Hesse. Augusto Farfus keert als derde rijder terug naar ROWE Racing.

Op de Nürburgring zien we Robin Frijns, Raffaele Marciello, Augusto Farfus, Maxime Martin, Marco Wittmann, Dries Vanthoor en Sheldon van der Linde.