In een notendop: rally in binnen- en buitenland

• Sigdals Rally – Ook in Noorwegen is het rally seizoen gestart met de Sigdals Rally. De overwinning was voor Frank Tore Larsen en Lars-Hakon Lundgreen in hun VW Polo R5. Ze hadden een voorsprong van 1min02 op zesvoudige Noorse kampioen Anders Grondal (Skoda Fabia Rally2) en 1min46 op Henning Solberg (Skoda Fabia Rally2).
  • Kurt Boone – De autohandelaar uit Lo-Reninge zal aan de start staan van de Haspengouw Rally. Boone zal daar kunnen rekenen op Yani Goffart, die de nota’s zal lezen in de Ford Fiesta R5 Evo2.
  • Halsinger Rally – Net zoals in Noorwegen was er in Zweden dit weekend de eerste wedstrijd van het kampioenschap. Dennis Radstrom genavigeerd door Johan Johansson mocht als winnaar het podium betreden. Zij behaalden hun overwinning met de al wat oudere VW Polo R5. Frederik Ahlin (Skoda Fabia Rally2) werd tweede op elf seconden en Tom Kristensson (Skoda Fabia RS Rally2) finishte als derde op veertien seconden.
  • Tekst: Koen Nuyts – Foto: Larsen Motorsport