Bikers Days: ontdek Mettet

Mettet is een onmisbare halte op de Bikers’Days-kalender! Daar zijn verschillende goede redenen voor. Ten eerste is het Circuit Jules Tacheny in Mettet één van de drie nationale circuits in België. Ten tweede zijn motorfietsen er altijd de koning geweest, sinds de eerste race in 1927…dus bijna honderd jaar geleden. En ten derde draagt het circuit nog steeds de naam van ex-Grand Prix piloot en recordjager Jules Tacheny!

(persbericht)

Het spreekt voor zich dat deze piste bijzonder geschikt is voor motorrijders, ongeacht hun ervaringsniveau. Niet alleen is er een prachtige omgeving bij Samber en Maas met een mooie paddock, maar alles is specifiek voorzien op motorrijders. Reden genoeg voor de Bikers’Days om er twee keer halt te houden in 2024. Noteer het lenteweekend van 13/14 April in de kalender en ook het weekend van 11 en 12 mei.

Tijdens deze twee evenementen worden de deelnemers gewoontegetrouw verdeeld in vier verschillende groepen: Liefhebbers, snel, zeer snel en expert. De geluidsgrens is vastgesteld op 94 dB bij statische meting of 101 dB bij dynamische meting, wat evenveel betekent als het verplicht gebruik van originele uitlaatpijpen of een ‘dB-killer’.

Twijfel niet te lang, maar laat je verleiden tot twee fantastische Bikers’Days weekends op het Circuit Jules Tacheny in de gekende, relaxte sfeer die er altijd heerst bij DG Sport. Het circuit is ideaal voor zowel beginners als experts en de sensaties zijn gegarandeerd van de partij. U toch ook?

Info & inschrijvingen: www.bikersdays.com