WRC: M-Sport met Fourmaux en Munster

We meldden het al eerder, maar nu is het ook officieel. M-Sport stelde Adrien Fourmaux en Grégoire Munster voor als rijders voor 2024.

foto: ©Ford Press Belux

Munster zet zijn samenwerking met bijrijder Louis Louka voort, en het tweetal zal verder gaan met hun leerproces in de Puma met de bedoeling een consistente snelheid en ervaring over het seizoen op te bouwen. Net als zijn teamgenoot Fourmaux zullen Munster en Louka met hun Puma aan de start staan in de Monte-Carlo.

Gregoire Munster: “Het was positief dat ik de kans had om in 2023 een bijna volledig seizoen te rijden in WRC2. Het was de eerste keer dat ik in bijna alle wedstrijden van het WRC kon ervaren en kilometers malen. De twee deelnames met de Puma hielpen me om dit Rally1 zitje voor 2024 voor te bereiden. Het was enorm nuttig om samen te werken met het M-Sport team want de WRC2 en de Rally1 teams zitten binnen dezelfde structuur. Een goede voorbereiding dus voor de Rally1 want die voelt nu vertrouwd aan. Het is nu al mijn thuis. Ik kijk ernaar uit om te starten in de Monte-Carlo. Het doel is om de eerste te zijn die een goed resultaat neerzet en omo daarna het ritme rally na rally op te bouwen, te vermijden van fouten te maken en veel ervaring opdoen. We rijden tegen wereldkampioenen, dus dat wordt een grote uitdaging, maar ik kijk er al naar uit.

ZIE OOK: