In een notendop: eenzitters

  • F1 Academy – De Britse Abbi Pulling zal in 2024 uitkomen voor het team Rodin Carlin in de F1 Academy, de raceserie voorbehouden voor vrouwen.
  • FRO – Hij is nog maar nieuw aangekomen in de Alpine Driver Academy en de jonge Nicola Lacorte krijgt al een uitgebreid programma op het bord. Deze winter wordt hij erop uitgestuurd naar de Formula Regional Oceania, de voormalige Toyota Racing Series. Hij zal er uitkomen voor M2 Competition en vindt er naast zich als teamgenoot de Brit van Poolse afkomst Roman Bilinski. Het Regional Oceania start in Nieuw-Zeeland op Taupo (19-21 januari), en vervolgt met Manfeild (26-28 januari), Hampton Downs (2-4 februari), Euromarque/Ruapuna (9-11 februari) en Highlands Park (16-18 februari).
  • FRECA – Acht teams werkten afgelopen week testdagen af voor de Regional European by Alpine op Paul Ricard. De beste tijd kwam in handen van Nicola Lacorte voor het Italiaanse Trident. Volgden dan nog Noah Stromsted (RPM) en Tuukka Taponen (R-Ace) terwijl Bilinski op Trident de vierde tijd pakte.

foto: ©Toyota New Zealand