GT4 European Series: Lessennes met BMW, XWift Racing Events met twee Toyota Supra GT4

Benjamin Lessennes zal in 2024 met zijn Nederlandse teamgenoot Ricardo van der Ende een poging doen om de Europese GT4-titel te behalen. Lessennes doet dat met het Franse team L’Espace Bienvenue, van André Grammatico, waarmee Lessennes in het verleden al succesvol was, maar dan in het Franse GT4-kampioenschap en uiteraard aan het stuur van een BMW M4 GT4. Afgelopen weekend won Lessennes ook de GT Sprint-race van de finale van de Ultimate Cup op Paul Ricard met een BMW M6 GT3 van het team. (Foto: L’Espace Bienvenue)

Ondertussen maakte Xwift Racing Events bekend dat het een tweede Toyota Supra GT4 wil inzetten in het Europese kampioenschap. Het Oost-Vlaamse team werd afgelopen seizoen vierde in een eerste jaar in de Europese GT4-serie.