In een notendop: eenzitters

  • F4 SEA – Het raceweekend op Sepang voor de Formule 4 South East Asia, zag drie zeges voor de Fransman Hadrien David, die bij R-Ace zijn heroptreden maakte in deze formule. David was Frans F4 kampioen in 2019. De Française Doriane Pin maakte bij Prema een beloftevol debuut met een derde plaats in de tweede race van het weekend.
  • F4 UAE – In Yas Marina was er een race buiten het kampioenschap van de Verenigde Arabische Emiraten, gehouden in het voorprogramma van de Grand Prix. Het was Keanu Al Azhari (Yas Heat Academy) die beide manches won, tweemaal ook voor Federico Rifai (Xcel)
  • EUR3 – Het Spaanse Eurocup-3 kampioenschap, dat gebruik maakt van de “regional” Tatuus chassis om zo een brug te vormen tussen het Spaanse F4 kampioenschap en het Regional European, maakte zijn kalender bekend voor 2024. De openingsmanche is er op Spa-Francorchamps, op 20 april. De andere manches zijn Oostenrijk (19 mei), Portimao (9 juni), Le Castellet (7 juli), Zandvoort (14 juli), Aragon (28 juli), Jerez (29 september) en Barcelona (10 november)

foto: © premaracing.com/media