De autosport… voor de rest van 2023

Na een laatste druk weekend, met activiteiten over heel de planeet, wordt het nu echt rustiger. Daarom geen wekelijkse rubriek meer, maar een overzicht voor de rest van het seizoen. Volgend weekend sluiten F1, F2 en MotoGP hun boeken, in respectievelijk Abu Dhabi en Valencia. In F1 is alles al bekend, in MotoGP moeten de beslissingen nog vallen. In eigen land doet het BK Rally hetzelfde, met de Spa Rally en de eindstrijd om de nationale titel. Wat volgt zijn nog de slotrace van de Intercontinental GT Challenge (Abu Dhabi) en de start van de Asian Le Mans Series, naast enkele VAS-regelmatigheidsproeven. (Foto: © Red Bull)

Weekend 26 November 

F1 Abu Dhabi

F2 Abu Dhabi 

MotoGP Valencia 

BRC Spa 

Weekend 3 December 

Asian Le Mans Series Sepang (dubbele race)

VAS Sinterklaas Nocturne 

Weekend 10 December

IGTC Abu Dhabi 

12 Uur Koeweit Creventic 

VAS Nachtravenrit