In een notendop: Lamborghini, Ferrari, WRC en FIA WEC

  • WRC Japan – Heikki Kovalainen start in de Rally van Japan, de afsluiter van het WRC 2023 van 16 tot en met 19 november. Net als in 2022 zal de voormalige Formule 1-rijder Kovalainen aan de start staan met een Skoda Fabia. (Foto: Red Bull)
  • FIA WEC 2024 – Antonio Félix da Costa zal in 2024 niet deelnemen aan het FIA WEC met Hertz Team Jota. De Portugese rijder, die fulltime in de Formule E rijdt, heeft besloten om een pauze in te lassen in de enduranceracerij en zich op zijn opdracht met Porsche in de Formula E te concentreren. 
  • Ferrari Finali Mondiali – Tijdens de wereldfinales van het Italiaanse merk, die afgelopen weekend op Mugello werden gehouden, won Thomas Fleming (HR Owen – FF Corse) de Trofeo Pirelli, Franz Engstler (Charles Pozzi GT Racing) de Trofeo Pirelli Am, terwijl Alex Sartingen (Lueg Sportivo – Herter Racing) de Coppa Shell won. 
  • Lamborghini Finals – Totaalplan Racing vertrekt over twee weken naar Italië, waar zij zullen deelnemen aan de laatste wedstrijden van de Lamborghini Super Trofeo Cup Europe. Mario Martlé en Kenneth Linthout zijn de rijders van dienst.