In een notendop: eenzitters

  • FIA F3 – Dino Beganovic (Prema) was de snelste op de openingsdag van de F>IA Formule 3 tests op Imola. In de namiddag nam teamgenoot Gabriele Minì het over en die zette zijn elan door op de dinsdag, waardoor hij de tests al snelste afsloot. Ter info, Beganovic werd bevestigd voor het 2024 seizoen in de Formule 3 voor Prema terwijl Mini het speerpunt zal vormen van het Prema Formule 2 team voor volgend seizoen.
  • Indycar – Rahal Letterman Lanigan bevestigde voor 2024 Juri Vips en Pietro Fittipaldi.
  • GB3 – Dit weekend kwam de titel voor het GB3 kampioenschap toe aan Callum Voisin (Rodin Carlin). In het afsluitende weekend op Donington. De basis daartoe legde Voisin in race 1 van het weekend die hij won. Uitdager Alex Dunne (Hitech) repliceerde nog met een zege in race 2 maar het verdict was toen al gevallen. Gerard Xie (Hillspeed) mocht met winst het seizoen besluiten.
  • Euroformula – Enzo Trulli besloot het seizoen zoals hij het had aangevangen, met een zege. Het was echter de Mexicaan Noel Leon, die met een vierde plaats in race 2 het seizoen afsloot als kampioen. Geven we nog even mee dat de Hongaar Levente Revesz de laatste race van dit seizoen op zijn naam kon schrijven.

foto: © premaracing.com/media