In een notendop Paul Ricard: FFSA GT4 – PCCF – Alpine

  • FFSA GT4 – Een vijfde plaats voor Benjamin Lessennes en Ricardo van der Ende was onvoldoende om Etienne Cheli en Enzo Joulié van de titel in de Silver Cup te houden. Het laatstgenoemde duo won met hun Toyota race 2 na van pole te zijn vertrokken. Lessennes-van der Ende begonnen met hun L’Espace Bienvenue BMW als elfde maar dienden bij winst van Cheli-Joulié tweede te worden om zelf het kampioenschap binnen te halen. Stéphane Lémeret (CMR – Alpine) eindigde negentiende en zesde in Silver.
  • Porsche Carrera Cup France – Benjamin Paque werd tweede op zondag, maar kreeg na de race nog een tijdstraf van tien seconden waardoor hij terugviel naar vier en als tweede rookie achter Mathys Jaubert werd geklasseerd. Dit was echter voldoende om met twee punten voorsprong op Jaubert de titel bij de rookies te behalen. Dorian Boccolacci, zijn teamgenoot bij CLRT, won de wedstrijd.
  • Alpine Elf Europa Cup – De op zaterdag als kampioen gekroonde Lorens Lecertua (Chazel Technologie Course Junior) begon als achtste maar viel uit in de laatste wedstrijd van het seizoen.

(Foto: © CLRT)