Porsche Sprint Challenge Zandvoort: Goddijn tweemaal op pole, voor Jaxon Verhoeven

In Zandvoort start Alexander Goddijn (Team GP Elite) later vandaag, woensdag, tweemaal op de polepositie in de voorlaatste manche van de Porsche Sprint Challenge Benelux. Goddijn krijgt in Zandvoort tweemaal de leider in het kampioenschap, Jaxon Verhoeven (Speedlover) naast zich. 

Foto’s: © Ivan Tarantsov

Na Zandvoort volgt voor de Porsche Sprint Challenge Benelux nog één meeting, op vrijdag 13 oktober in Spa-Francorchamps, dus is de strijd om de titels in volle gang. In die optiek doet Goddijn, de nummer twee in de puntenstand een goede zaak, al staat zijn rivaal voor de titel, Jaxon Verhoeven wel tweemaal net achter hem. Opvallend waren ook de mooie derde en vierde plaats van debutant Nick Ho (PG Motorsport), telkens naast Bernhard ten Brinke (Team GP Elite). 

In 992 AM waren de poleposities voor Peter Munnichs (Team GP Elite) en Jean-Pierre Verhoeven (Speedlover), met Kurt Hensen tweemaal op plaats vier. Lennart Hiemstra (T&C Racing) was tweemaal de snelste in GT4 en Bogdan Duma (Q1 Trackracing) in GT4 AM. Duma was ook tweemaal tweede in GT4, voor Arthur Peters (Tip Top Rent).    

De beide wedstrijden starten respectievelijk om 13u50 en 16u20.