In een notendop: GT Open Monza – Porsche Carrera Cup Benelux – TCR Europe Monza – FFSA GT4

  • TCR Europe Monza – Ruben Volt (Honda) heeft de tweede race van het TCR-weekend in Monza gewonnen. Kobe Pauwels werd in zijn Comtoyou Audi vijfde en is nu tweede in de puntenstand op tien punten van Tom Coronel en dat op één meeting van het einde. 
  • GT Open Monza – Marinangeli-Agostini (AF Corse Ferrari) pakt de zege in eigen land in de tweede race van de GT Open, voor Barr-Pitamber (SPS Mercedes) en Chovet-Paul (Oregon Lambo). Laurent De Meeus werd zevende in Pro-Am.
  • GT Cup Monza – Jan Lauryssen finishte met zijn Q1 Trackeracing Porsche als tweede op 2,3 seconden van de Ferrari 488 Challenge van het Spaanse duo Velasco-Cabezas. Nicolas Vandierendonck en de Fransman Quintin Antonel werden achtste en derde in Am. De derde wagen van Q1 Trackracing, deze in handen van Xander Przybylak en Laurent Vandervelde viel uit.
  • Porsche Carrera Cup Red Bull Ring – Robert de Haan heeft de afsluitende race van de Porsche Carrera Cup Benelux in Oostenrijk gewonnen. Flynt Schuring werd knap tweede, voor dé revelatie van het weekend, de debutant Sam Jongejan (JW Raceservice). Sam Dejonghe werd mooi vierde voor rekening van RedAnt Racing, met Robin Knutsson (Revs Motorsport) achter zich.(Foto: © Ivan Tarantsov)
  • FFSA GT4 – Ook de tweede race van het weekend op Lédenon ging naar Weyrich-Villagomez en hun Aston Martin van Racing Spirit of Léman. Benjamin Lessennes en Jacky van der Ende mochten ook plaatsnemen op het podium. Ze werden derde algemeen en tweede in Silver met de BMW M4 GT4 van L’Espace Bienvenue. De CMR Alpine van Stéphane Lémeret en Corentin Tierce eindigde tiende algemeen en derde in Silver.