Porsche Sprint Challenge Zolder: tweemaal Jaxon Verhoeven en Speedlover

De zon was vandaag van de partij op Circuit Zolder, met temperaturen tot 30 graden en meer, en dat was het kader van de derde meeting van de Porsche Sprint Challenge Benelux.

In de eerste race ging de zege naar Jaxon Verhoeven, die het haalde voor een trio van Team GP Elite, met in volgorde Sacha Norden, Alexander Goddijn en Michel Arfman, meteen ook winnaar in de klasse 992 AM. Nicolas Vandierendonck en Kurt Leimer (Team GP Elite) maakten hier het podium compleet.

In de klasse GT4 was de jonge Nederlandse belofte Nick Ho de snelste voor de Belgische youngsters, Arthur Peters en Jarne Geussens, die zo de snelste man in de klasse GT4 AM achter zich hielden, met name Bogdan Duma van Q1 Trackracing. Martijn Peters (JW Raceservice) was de beste in de klasse ‘991’.

Tijdens de late namiddag zag het algemene podium er identiek uit, met Verhoeven voor Norden en Goddijn, terwijl ook Ho en Duma hun zeges in GT4 en GT4 AM overdeden. Vader Jean-Pierre Verhoeven (Speedlover) maakte het familiefeest compleet met een zege in de 992 AM-klasse, voor Kurt Leimer en Kurt Hensen.