In een notendop: VAS Regionaal actua

  • Mid Flanders Classic – Vorig weekend werd de Mid Flanders Classic afgewerkt, een wedstrijd voor de VAS Marathon Challenge. De zeges gingen er in de klasse Expert naar Kurt Vanderspinnen en Valentin Charlet op Cortina Lotus, en in de klasse Touring naar Mario Varrewaere en Pablo Cracco op een Nissan Sunny GTI. Binnen twee weken is er de laatste wedstrijd, de Belgian Westhoek Classic.
  • Kasterlee Regularity – In de marge van de Short Rally was er in Kasterlee ook een wedstrijd voor het VAS Regularity kampioenschap. Paul Van den Wyngaert won er met Sander Van den Wyngaert met hun VW Corrado. Het vader-zoon duo lijkt op weg naar de titel. De beslissing valt in november met de Regularity van Zuid-Limburg.
  • Rallycross – Het regionale kampioenschap rallycross sluit volgend weekend al de deuren want dan is er op het Glosso circuit in Arendonk een dubbelafspraak. Er zijn dan races, en punten (!), op zowel zaterdag als zondag. Behalve in de Promo klasse liggen er in de andere categorieën nog veel mogelijkheden open.

Foto: rv/ © Peter Claesen