In een notendop: FFSA GT – TCR Europe/World Tour – GT Open

  • FFSA GT – Op het circuit van Dijon werd vandaag zaterdag, de eerste race van twee verreden. De winst was voor onze landgenoot Benjamin Lessennes (BMW), samen met de Nederlander Riccardo Van Der Ende. Stéphane Lémeret haalde de finish niet na mechanische pech met zijn Alpine. De winst in PRO/AM was voor de Mercedes van Trémoulet-Jouffret, terwijl in AM de winst voor de Alpine van het duo Hurgon-Ferté was. De derde Belg, Florian Van Dooren (Alpine) werd achtste in de AM-klasse. (Foto: © SRO – FFSA GT)
  • TCR World Tour / TCR Europe – Yann Erlacher (Lynk&Co) won de eerste race in Hongarije van de TCR World Tour. Nestor Girolami (Honda) en Mikel Azcona (Hyundai) vervoegden de Fransman op het podium. Onze landgenoten Fréderic Vervisch (Comtoyou Audi) en Kobe Pauwels (Comtoyou Audi) eindigden vijfde en tiende algemeen. Pauwels won de klasse van de TCR Europe.
  • GT Open – De winst in de eerste race op de Hungaroring was voor de AlManar Racing by Getspeed Mercedes van het duo Al Zubair-Schiller. Onze landgenoot Laurent De Meeus (Ferrari) werd negende in de PRO/AM-klasse. De Streetart Racing Aston Martin eindigde op een tiende plaats in de AM-klasse.