WRC: Ogier in Sardinië en Kenia

Sébastien Ogier tekent present voor de twee volgende manches van het WRC, met name Sardinië (1-4 juni) en Kenia (21-25 juni). De Franse achtvoudige wereldkampioen staat voorlopig derde in het kampioenschap, na tweede zeges in de drie wedstrijden waaraan hij deelnam. De kans wordt dus met de dag groter dat de Fransman effectief voor de titel wil meedoen. 

In Sardinië hebben we naast Ogier ook zeven landgenoten, met uiteraard Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe die in hun Hyundai dringend hun achterstand op de koplopers in het kampioenschap moeten verkleinen. 

Verder is er ook Nicolas Gilsoul aan de zijde van Pierre-Louis Loubet (Ford), net als het duo Grégoire Munster-Louis Louka in een Ford Fiesta, respectievelijk in WRC en WRC2. Tot slot is er het Belgische duo Tom Rensonnet en Loïc Dumont, voorlopig vierde in het Junior WRC, ook al met een Ford, maar dan een WRC3.      

In Kenia zien we dezelfde Belgen in WRC, terwijl ook Grégoire Munster en Louis Louka present tekenen. Jourdan Serderidis is er ook bij, met een Puma WRC. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.