In een notendop: Supercar Challenge & M2 Cup Red Bull Ring

• Supercar Challenge race 2 – Bob Herber was in zijn Bentley Continental GT3 de beste in de tweede op de Red Bull Ring. Hij finishte vier tienden eerder dan Bart Arendsen. Het duo Max Tubben-Max Weering werd derde. Bij de Radicals was de winst voor Vlad Raducanu. Ruud Olij was opnieuw de winnaar in de Supersport 1-klasse, ook in de Supersport 2-categorie herhaalde Priscilla Speelman haar succes van gisteren. Tony Verhulst viel er net naast het podium en werd vierde, Chris Voet en Bart van den Broeck werden zesde. Ook in de Sport 1- en Sport 2-klasse was er een heruitgave van de winnaars. Pieter de Jong en Jack Hoekstra triomfeerden in Sport 1, Ignace van den Broeck en Leon Iserbyt deden hun zege van gisteren nog eens over. (Foto: © Supercar Challenge)
  • M2 Cup race 1 – Het duo Senna van Soelen-Leyton Fourie won de eerste race in de M2 Cup op de Red Bull Ring. Ze finishten voor Lorenzo van Riet, die nog vijftien seconden tijdstraf kreeg. Ondanks de bestraffing behield hij zijn tweede plek. Sen Roodenburg en Gianni van de Craats werden derde.
  • M2 Cup race 2 – Ook na de tweede race stonden van Soelen en Fourie op het hoogste schavot. Lorenzo van Riet bemachtigde opnieuw een tweede plek. De derde stek was dit keer voor het duo Dirk Warmerdam-Jop Rappange.