Ring 24 6H – Frikadelli Ferrari op 1, Vervisch derde

Na een kwart van de wedstrijd, om 22u ’s avonds, voerde Felipe Fernandez Laser met de Frikadelli Racing Team Ferrari 296 GT3 het klassement aan. Hij had 22,5 seconden voorsprong op Fabian Schiller (GetSpeed – Mercedes). De Ferrari diende iets na negen ’s avonds wel vroegtijdig binnen te komen na een leeglopende band. Na een sterke stint van Frédéric Vervisch kwam de #1 Audi plaatsvatten op positie drie, gevolgd door de #98 ROWE BMW van Martin-Vanthoor-Wittmann-van der Linde.

De wagens van Gilles Magnus (Car Collection – Audi), Laurens Vanthoor (Dinamic GT – Porsche) en Alessio Picariello (Falken Motorsports – Porsche) waren bij het vallen van de nacht respectievelijk vijftiende, zeventiende en 21ste. De Aston Martin van Maxime Dumarey tikte na zes uur racen af als 23ste.

In de competitieve SP10-klasse was de Aston Martin Vantage AMR GT4 van Guillaume Dumarey en zijn teamgenoten Mies, Patzelt en Hugo Sasse vierde. De BMW M4 GT4 van D’Hauw-Balanian–Weber–Walkenhorst volgde op de zevende positie. Na een harde klapper verdween de BMW M4 GT4 van de broers Hakan en Recep Sari uit de wedstrijd.

Mühlner Motorsport doet het nog steeds uitstekend in CUP 2. Hun #123 Porsche voor het trio Bünnagel–Müller–Brundle leidde en was 30ste in de globale rangschikking. De #124 van het team van Bernhard Mühlner is zevende.

De Porsche Cayman van het volledig Belgische HY Racing/AMC Sankt Vith, met Jacques Derenne, Philippe Broodcooren en Tom Cloet aan het stuur, is 90ste algemeen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.