ERC Polen: Sesks als leider naar afsluitende dag

Martins Sesks zal morgen als leider van start gaan in de laatste dag van de rally van Polen. In de laatste proef van de dag zetten Hayden Paddon en Simone Tempestini exact dezelfde tijd.

(Foto: © ERC)

Hayden Paddon en Simone Tempestini konden niet van elkaar gescheiden worden in de laatste proef van de dag. Ze legden allebei het 2,5 kilometer lange parcours van de showproef af in een 1:48,1. Filip Mares, die eerder vandaag nog overkop ging, kwam drie tienden tekort. Martins Sesks werd pas zevende, al zij het met slechts 1,3 seconden. De verschillen waren dus klein, mede door het korte parcours.

Sesks start morgen als leider aan de tweede en laatste dag van de rally van Polen. Hij heeft een voorsprong van 8,2 seconden op Paddon. Zij zullen uitvechten wie er met de overwinning aan de haal gaat, want derde plek Miko Marczyk staat al 41,4 seconden in het krijt bij de leider. Osian Pryce en Belgische co-rijder Stéphane Prévot staan achttiende. In het ERC3 leidt Jon Armstrong met 31,1 seconden voorsprong op Jakub Matulka.

Morgen start de negende proef, de eerste van de dag, om 8u05.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.