De autosport dit weekend: goed gevuld

Dit weekend wordt weer lekker druk, met onder meer de F1 in Imola, de 24 Uur van de Nürburgring en heel wat actie ook in eigen land.

In Imola is er opnieuw de Grand Prix F1, de eerste in een rij van drie opeenvolgende weekends, met hierop volgend nog Monaco en Barcelona. Max Verstappen gaat voor een drie op drie, maar of de neutrale fans het allemaal zo leuk vinden, is maar de vraag. Verder in Imola zijn er ook de F2, F3 en Porsche Supercup, met in F2 Amaury Cordeel en in de Porsche Supercup Ghislain Cordeel. Die laatste staat voor zijn debuut in de competitie.

Daarnaast is er uiteraard de 51ste editie van de 24 Uur van de Nürburgring, met heel wat Belgen die naar de overwinning meedingen. In Polen is er dan weer de derde manche van het FIA ERC, een kampioenschap dat de wind in de zeilen heeft.

Er is ook heel wat Benelux-racerij, met uiteraard zaterdag de Sezoensrally in en om Bocholt, maar ook VAS rallycross in Arendonk en VW Fun Cup in Spa. De Supercar Challenge doet het dan weer op de Red Bull Ring.

Tot slot vermelden we nog Super Formula in Autopolis en Supercars in Symmons Plain.  

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.