In een notendop: rally

  • ERC – Huidig Brits kampioen rally, Osian Pryce, zal te zien zijn in de volgende drie ERC-wedstrijden. Hij zal de manches in Polen, Letland en Zweden rijden met de ervaren, Belgische navigator Stéphane Prevot. Volgende week zullen ze een Skoda Fabia Rally 2 EVO inzetten in de Rajd Polski. 
  • WRC Sardinië – Gregoire Munster en Louis Louka die komend weekend te zien zijn in Portugal tijdens de WRC-manche, zijn ook ingeschreven voor de volgende rally. In Sardinië zullen ze met hun Ford Fiesta Rally2 strijden tegen 43 andere Rally2 wagens. Tom Rensonnet en Loic Dumont (Ford Fiesta Rally3) zullen in het Junior WRC starten, terwijl Thierry Neuville samen met Martijn Wydaeghe (Hyudnai) gaat strijden voor de overwinning. Nicolas Gilsoul zal zoals gebruikelijk de nota’s lezen voor Pierre-Louis Loubet (Ford). (Foto: © WRC)
  • Sulingen – Christian Riedemann heeft met een Hyundai I20 N Rally2 de Sulingen Rally gewonnen. In deze wedstrijd tellend voor zowel het Duitse, Deense en Nederlandse kampioenschap was Riedemann sneller dan Julius Tannert en Philip Geipel. 
  • (Tekst: Koen Nuyts)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.