In een notendop: F1

  • Helm Verstappen – Max Verstappen rijdt dit weekend met een speciale helm in de Grote Prijs van Miami. De Nederlander won vorig jaar de eerste editie van de GP en zal ook dit jaar met niets minder dan de overwinning tevreden zijn. Ook zijn Red Bull-bolide zal er wat anders uitzien dit weekend. Net als voor de overige GP’s in de Verenigde Staten, in Austin en in Las Vegas, zal de wagen een nieuwe look krijgen. (Foto: © Red Bull Racing)
  • Gasly & Ocon NASCAR – Onderweg naar Miami voor de vijfde GP van het F1-seizoen hebben Esteban Ocon en Pierre Gasly een tussenstop gemaakt in North Carolina op de Charlotte Motor Speedway. Daar werd het duo vervoegd door NASCAR-rijders Chris Buesher en Brad Keselowski. Het viertal reed op de oval enkele rondjes met een NASCAR-wagen.
  • Toto Wolff Harvard – Toto Wolff, teambaas bij Mercedes, zal lesgeven aan de Harvard Business School in Boston, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Massachusetts. Hij zal zijn kennis over leiderschap, organisatiecultuur en persoonlijke effectiviteit delen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.