F2 Azerbeidzjan: twee op twee voor Bearman

Na de zege in de sprintrace was Oliver Bearman (PREMA) ook in de hoofdrace de beste. Hij vertrok vanop de polepositie en gaf de koppositie niet uit handen. Enzo Fittipaldi (Carlin) en Théo Pourchaire (ART) kwamen kort na elkaar over de meet als tweede en derde.

(Foto: © Dutch Photo Agency)

Ook zonder chaos kon Oliver Bearman (PREMA) winnen, de Brit pakte de zege in de hoofdrace, nadat hij gisteren ook al de sprintrace op zijn naam geschreven had. Hij kwam in Baku aan zonder F2-zege en zal er vertrekken met twee op zak. Achter hem vochten Enzo Fittipaldi (Carlin) en Théo Pourchaire (ART) om de tweede plek, maar uiteindelijk trok Fittipaldi het laken naar zich toe. Victor Martins (ART) en Frederik Vesti (PREMA) tikten respectievelijk als vierde en vijfde aan. Amaury Cordeel (Virtuosi) werd twintigste.

In de F2-stand pakt Pourchaire de leiding over van Ayumu Iwasa (DAMS). Ook Frederik Vesti (PREMA) springt over de Japanner naar de tweede plek, hij staat vijf punten achter op Pourchaire. Iwasa staat derde op zeven punten van de leider. Over drie weken slaat de F2 zijn tenten op in het Italiaanse Imola voor de vijfde afspraak van het seizoen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.