In een notendop: FIA WEC – MotoGP – NASCAR

  • FIA WEC Peugeot – In de aanloop naar de 6 uur van Portimão heeft Peugeot een Lego-versie van zijn Hypercar gelanceerd. Het model is op schaal 1:10 en bevat alle kleine details van de 9X8. De elektrische transmissie met zeven versnellingen zit op exacte schaal in het model, ook de unieke deuren en de V6-motor zijn aanwezig. (Foto: © Joost Custers)
  • MotoGP – Miguel Oliveira heeft groen licht gekregen voor de Grote Prijs van Amerika, de derde manche van het MotoGP-seizoen. Hij legde de medische testen met succes af. Na zijn crash met Marc Marquez in Portugal moest de Portugees de Grote Prijs van Argentinië uitzitten. Marquez komt niet aan de start op het Circuit of the Americas.
  • NASCAR – Chase Elliott (Hendrick Motorsports) keert dit weekend terug uit blessure. De kampioen van 2020 liep tijdens het snowboarden begin maart een gebroken scheenbeen op en miste zes NASCAR-races. Josh Berry verving hem in vijf races en pakte begin april in Richmond een tweede plek. Dit weekend zal Elliott in Ridgeway voor de 260ste keer aan de start staan van een NASCAR-race.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.