DTM 2023: met vier BMW M4 GT3 aan de start

In het DTM-seizoen 2023 zien we vier BMW M4 GT3, waarvan drie in de kleuren van de partners van BMW M Motorsport. Regerend kampioen Sheldon van der Linde verdedigt zijn titel in de Shell-kleuren in de M3 met startnummer #1. Zijn nieuwe teamgenoot bij Schubert Motorsport, drievoudig DTM-kampioen René Rast, krijgt het blauwe RoboMarkets-design en behoudt het startnummer #33. In die wagen zien we in Zandvoort Dries Vanthoor zijn DTM-debuut maken, als invaller voor Rast, die in Formula E rijdt dat weekend. Tweevoudig kampioen Marco Wittmann verhuist naar een nieuw team, met name Project 1 en doet het daar met het startnummer #11 en het groene Schaeffler-design. De tweede rijder en het design van de vierde BMW M4 GT3 worden later door Project 1 bekendgemaakt. De kans is reëel dat we hier een jonge Belg zien.  

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.