Extreme-E: derde seizoen is onderweg

Veloce Racing en het ACCIONA SAINZ XE Team behaalden afgelopen weekend hun eerste Extreme E-overwinningen in de Desert X Prix in NEOM, Saoedi-Arabië. Beide teams zetten daarbij de eerste bakens uit voor het komende jaar, wat het meest competitieve seizoen tot nu toe in de serie zou kunnen worden.

Foto: © e-extreme.com

Het Britse team Veloce Racing leidt het Extreme E-klassement aan het einde van de eerste X Prix dubbelaffiche, na een debuutoverwinning en een verdiende tweede plaats in de woestijnexcursies in Saoedi-Arabië voor coureurs Molly Taylor en Kevin Hansen. Hun grote uitdagers, Het Acciona-Sainz team diende te wachten tot de tweede race om hun eerste, langverwachte overwinning veilig te stellen met Laia Sanz en Matthias Ekström, invaller voor rallylegende Carlos Sainz die momenteel niet in staat is om voor het team te rijden vanwege een blessure.