Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden

Het rallyseizoen zal voor Paul Lietaer pas in Tielt van start gaan, niet zoals gewoonlijk in Moorslede of Le Touquet. In die periode zal Paul samen met Danny Eggermont (de zaakvoerder van Zaniboo) de Marocco Raid Rally betwisten met een buggy.

We zien Paul Lietaer wel in actie in de TAC Rally, de Rallye de la Lys, de Monteberg Rally, de ORC Rally, de Rally van Wervik, de Ypres Historic Rally, de NED Historic Rally, de TBR Short Rally, de Rally van Staden, de Omloop van Vlaanderen, de Hemicuda Rally en de 6 Uur van Kortrijk. “Een voorlopig programma dat mogelijk nog uitgebreid zal worden met enkele buitenlandse uitstapjes richting Frankrijk, Ierland of misschien zelfs Corsica. Voornamelijk zal dit programma met de Opel Ascona 400 afgewerkt worden, al sluiten we een deelname met de Manta 400 of de Escort MK2 niet uit”, laat Paul weten. Heel misschien verschijnt Paul zelfs met een andere gekende wagen aan de start.

Paul Lietaer zit ondertussen niet stil en is bezig de nodige onderhoudswerken uit te voeren aan de Ascona 400. De ophanging wordt verbetert, de motor krijgt een revisie en de carrosserie een likje verf.