In een notendop: GT World, karting en BGDC

Karting – In Napels is de derde meeting van de WSK Super Master Series gehouden, met vooral ereplaatsen voor onze landgenoten. Bij de U10 werden Henri Kumpen en Antoine Venant vierde en achtste, Venant blijft leider met nog één meeting te gaan. Thomas Strauven werd dan weer vijfde in de klasse ‘OK’, terwijl Dries van Langendonck vierde werd in OK Junior en tweede is met nog één meeting te gaan. Op 27 april vindt de laatste manche plaats. (Foto:© Sportinphoto.com)

GT World – nu dinsdag en woensdag worden de testdagen van de GT World gehouden. Op het circuit van Paul Ricard worden 48 wagens verwacht, waaronder wagens van Boutsen VDS, Comtoyou Racing en Team WRT. 

BGDC – de eerste manche van de BGDC vindt plaats tijdens het weekend van 1 april op Circuit Zolder.