Formula Regional Oceania: kalender voor 2024

De data voor het nieuwe seizoen van de Formula Regional Oceania zijn al bekend. Op vijf weken tijd staan er vijf raceweekends gepland en elk raceweekend gaat door in Nieuw-Zeeland. Veel verschillen met vorig seizoen zijn er niet, slechts één circuit wordt vervangen.

(Foto: © Bruce Jenkins)

Het seizoen zal in Taupo van start gaan. De eenzitters zullen er van 19 tot 21 januari over het ‘International Motorsport Park’ scheuren. Voor het volgende weekend, 26 tot 28 januari, verhuist het kampioenschap naar Manfeild. Dan volgen Hampton en Christchurch, die laatste neemt het plekje van Invercargill in. Het seizoen eindigt met de Grote Prijs van Nieuw-Zeeland in Cromwell, van 16 tot 18 februari. Elk weekend vinden twee kwalificatiesessies en drie races plaats.