GT World en Ring 24: ROWE Racing met onder meer Maxime Martin en Dries Vanthoor in 24 uur van Nürburgring

ROWE Racing en BMW M Motorsport nemen in 2023 opnieuw deel aan de 24-uursraces op de Nürburgring en Spa-Francorchamps. Het Duitse team zal zowel op de Nordschleife als in de Endurance Cup van de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS racen met twee fabrieksgesteunde BMW M4 GT3. De auto’s worden bestuurd door in totaal elf BMW M-fabrieksrijders.

Net als vorig jaar zullen de leden van het BMW Junior Team en de BMW M-fabrieksrijders Dan Harper, Max Hesse en Neil Verhagen deelnemen aan de vijf enduranceraces in de GTWC met de BMW M4 GT3 in de kleuren van BMW M Motorsport-partner Multibank. In de tweede auto, die deelneemt aan de GTWC-enduranceraces op Monza, Le Castellet, Spa-Francorchamps, de Nürburgring en Barcelona zitten Philipp Eng, Marco Wittmann en Nick Yelloly om beurten achter het stuur.

Nog eens vijf fabrieksrijders nemen deel aan de 24 uur van de Nürburgring. In de #98 BMW M4 GT3 wordt Wittmann bijgestaan door Sheldon van der Linde, Maxime Martin en Dries Vanthoor. In de zusterauto #99 delen Eng en Yelloly stints met Connor De Phillippi en Augusto Farfus. Ter voorbereiding zal ROWE Racing deelnemen aan de eerste drie races van het seizoen van de Nürburgring Endurance Series.