Stellantis Cup 2023: nieuwe formule om de competitie te ontdekken

De jaargang 2023 van de Stellantis Motorsport Rally Cup Belux ziet er goed uit. Heel goed zelfs! De promotiecup voorbehouden aan de Peugeot 208 Rally4 en Opel Corsa Rally4, die in het kader van enkele manches van het Belgian Rally Championship wordt georganiseerd, is aantrekkelijker dan ooit. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat de inschrijvingen tegen een gestaag ritme binnenlopen.
 
Voor zij die toch nog niet helemaal van de verdiensten van het kampioenschap overtuigd zijn komt Pole Position, de promotor van de Stellantis Motorsport Rally Cup Belux, nog maar eens vernieuwend uit de hoek, met de Discovery Rally-formule, die over één rally loopt.

“Voor een inschrijving van 600 euro, taksen inbegrepen, kunnen rijder en corijder gebruik maken van de gezellige en professionele ontvangstruimte, beroep doen op de technische en commerciële steun van Stellantis Motorsport, een startnummer tussen de andere deelnemers in de categorie ontvangen, en ze worden ook opgenomen in de algemene communicatie rond de Cup”, stelt Jean-François Elst in naam van Pole Position. “En dat is niet alles! Zelfs al zijn ze slechts voor één rally ingeschreven, dan nog kan het duo naargelang hun resultaat in aanmerking komen voor aantrekkelijke premies!”

Na afloop van die eerste deelname kan het duo beslissen om ook een tweede wedstrijd af te werken. Mits een extra betaling van 1300 euro komt het zelfs in aanmerking voor alle andere wedstrijden van de Stellantis Motorsport Rally Cup Belux 2023, en ontvangen ze ook twee schitterende officiële racepakken.

Voor meer info over deze Discovery Rally-formule, afspraak op de officiële website www.stellantisrallycup.com

We herinneren er graag nog even aan dat de Stellantis Motorsport Rally Cup Belux 2023 van start gaat op zaterdag 18 maart, tijdens de South Belgian Rally. Een week eerder, op zaterdag 11 maart, wordt er een Pre-Season Test georganiseerd in La Roche-en-Ardenne.