GT Winter Series: met 47 naar Jerez

Na twee raceweekends in Portugal worden volgend weekend in het Spaanse Jerez 47 wagens verwacht, een record voor de GT Winter Series dat aan zijn vierde seizoen toe is. Het kampioenschap dat vanuit Duitsland wordt georganiseerd, beschikt over een zeer divers startveld met onder andere GT2, GT3 en GT4-wagens, maar ook Cup-auto’s van Ferrari en Porsche.

(Foto: © GT Winter Series)

In december was de serie al te gast op het circuit van Portimão en half januari volgde Estoril. Na Jerez komen ook nog Valencia, Navarra en Barcelona aan de beurt. In Jerez staan eerst twee sprints van 25 minuten op het programma, gevolgd door een wedstrijd van een uur.

Hieronder vindt u de deelnemerslijst met een mooie mix van wagens en ook enkele gekende namen die achter het stuur plaatsnemen.