In een notendop: Asian LMS – GT World – GT3 – ELMS

  • Asian LMS – De Oostenrijkers Philipp Sager en Christopher Zöchling en de Engelsman Ben Barker zullen de Porsche 911 GT3 R van Dinamic GT in de Asian Le Mans Series besturen.
  • Asian LMS – Ook de equipes van beide McLaren 720S GT3 van Garage 59 zijn gekend. De #59 wordt toevertrouwd aan Rob Bell, Nick Halstead en Louis Prette. De #88 is voor Alexander West, Marvin Kirchhöfer en Benjamin Goethe.
  • GT World – Theeba Motorsport neemt in 2023 aan de GT World Challenge Europe deel, en dit in zowel de Endurance als Sprint Cup. Het team zal dit doen met een Mercedes-AMG GT3, de wagen waarmee het vorig jaar in het International GT Open uitkwam. Theeba werd opgericht door de Saoedi-Arabische Reema Juffali. Vermoedelijk zit Juffali opnieuw zelf aan het stuur, maar de identiteit van haar teamgenoten kennen we nog niet.
  • GT3 – Emil Frey Racing zal dit jaar de Ferrari 296 GT3 inzetten. Het programma werd nog niet openbaar gemaakt.
  • ELMS – Jonny Adam en John Hartshorne rijden in 2023 opnieuw met een Aston Martin Vantage GTE van TF Sport in de European Le Mans Series. Dit jaar krijgen ze het gezelschap van Ben Tuck. Tuck kwamen we de laatste jaren tegen bij wedstrijden om de Nürburgring Langstrecken Serie. Valentin Hasse Clot bestuurt met Arnold en Maxime Robin de andere wagen van het team.

(Foto: © Asian Le Mans Series)