In een notendop: F1 – FRECA – Indycar

  • Red Bull Junior – Het traditioneel uitgebreide peloton van het Red Bull Junior Team werd officieel bevestigd. Speerpunt is de reserverijder van het F1 team Liam Lawson, die een campagne zal afwerken in de Japanse Super Formula. Verder zien we er Ayumu Iwasa, Enzo Fittipaldi, Zane Maloney, Jak Crawford, Dennis Huager en Isack Hadjar, allen actief in Formule 2. En verder zijn er Sebastian Montoya en de Japanner Souta Arao in de Formule 3. In de lagere toeleveringsklassen zijn er Fransman Enzo Deligny (F4 Spanje), Arvid Lindblad (F4 Italië) en Enzo Tarnvanichkul (Karting). Verdwenen zijn Jehan Daruvala, Juri Vips, Noel Leon, Yuto Nomura en Jonny Edgar.
  • Indycar/IMSA – Indycar kampioen Will Power zal niet deelnemen aan de komende Daytona 24H. Hij zal aan de zijde van zijn vrouw Liz blijven, die lijdt aan complicaties van een eerdere operatie. Hij wordt vervangen door Luca Stolz bij het team Sun Energy.
  • FRECA – In het Regional twee nieuwe namen: Nikhil Bohra (Trident) en Levente Revesz (Arden) werken in 2023 een seizoen af in de Formula Regional European by Alpine.

Foto: © premaracing.com/media