Markethings en Events maakt kalender 2023 bekend

Markethings en Events heeft ook weer een drukke agenda klaargestoomd. Naast heel wat privé-events en rondritten organiseert het bedrijf dit jaar elf openbare rally’s die toegankelijk zijn voor iedereen.

Het seizoen start met twee events voor sportwagens. De M Club Belgium Rally is een jaarlijkse traditie en de HRSPWR Run is nieuw op de kalender. Na die twee events gaat het naar het prachtige West-Vlaanderen voor de eerste oldtimerrit van het jaar, waarna een reeks onvergetelijke oldtimerevents volgt.

M Club Rally 4.0:

Maak je klaar voor een dag vol ///M Power tijdens de vierde M Club Belgium Rally. Na een ontbijt in Limburg zetten we koers richting de Ardennen voor een prachtige rit.

HRSPWR Run:

Gloednieuw concept! Heb jij een sportwagen met meer dan 300 pk? Schrijf dan nu in voor deze nieuwe rally richting Zeeland waarbij paardenkracht centraal staat. 

Best of The West Rally:

Voor het tweede jaar op rij organiseren we deze oldtimer rally over de mooiste wegen in West-Vlaanderen, gecombineerd met culinaire verwennerij en unieke locaties.

Dusk till Dawn Rally:

Onze meest legendarische rally ooit is terug! Deze nacht rally is open voor oldtimers & sportwagens en start pas als de zon onder gaat. Aankomen doen we bij zonsopkomst.

Lampe Debusseré Rally:

Een van de gezelligste events van 2022 staat opnieuw op de kalender. In samenwerking met Lampe Debusseré uit Hooglede organiseren we deze rally voor hun klantenbestand. Neem contact op met Lampe Debusseré voor meer info.

Immo Point Kempen Rallyweekend:

Op 19 en 20 augustus is het Immo Point Kempen Rallyweekend ten voordele van To Walk Again. Geniet van een dag vol roadbook plezier.

Classic Summer Rally:

Onze Classic Summer Rally (voorheen Drunken Horse Rally) wordt onze 6de editie van een oldtimer rally vol culinaire verwennerij en een onvergetelijke afterparty.

Bentley Boys Tour goes Goodwood:

Deze 5-daagse Bentley only Rally neemt je mee naar een reis door Engeland. Via Brooklands en verschillende nationale parken rijden we naar de legendarische Goodwood Revival.

Classic Winter Rally:

Geen zin in een winterpauze? Schrijf dan in voor onze Classic WInter Rally, een oldtimer rondrit langs prachtige wegen met leuke én lekkere tussenstops.

Meer info?

Niels Schoenmakers
+32 475 37 49 90
Markethings & Events BV

https://www.markethings.be/events-shop