In een notendop: 24H Series – IMSA

  • 24H Series – Ook Nico Verdonck en Rodrigue Gillion betwisten de 24 Uur van Dubai. Ze delen de cockpit van de #989 Porsche 911 GT3 Cup (type 992) van MRS (Molitor Racing Systems) met Alexandr Artemyev, Rafael Vallina en Andreji Solukovtsev. Hier vindt u de meest recente deelnemerslijst waarbij opvalt dat bij AC Motorsport Vincent Radermecker door Sam Dejonghe werd vervangen.
  • IMSA – Wayne Taylor Racing gaat in 2023 een samenwerking met Andretti Autosport aan. Het team zal opereren onder de naam Wayne Taylor Racing with Andretti Autosport en zet in het IMSA WeatherTech SportsCar Championship uiteraard een Acura ARX-06 in de GTP-klasse in en een Acura NSX GT3 in GTD. Andretti Autosport engageert zelf nog een LMP3-wagen. In de toekomst zouden de activiteiten opgenomen worden in het hoofdkwartier van Andretti Global, dat momenteel in Indiana in opbouw is.

(Foto: © Nico Verdonck)