Dubai 24: een geüpdatete voorlopige deelnemerslijst

Hier vindt u de meest recente deelnemerslijst, met rijders, van de etmaalrace die half januari in het Midden-Oosten plaatsvindt. Tussen de reeds meer dan 180 aangekondigde rijders vinden we gerenommeerde namen en een mooie Belgische delegatie.

(Foto: © 24H Series)

Zoals we al wisten komt Team WRT met twee BMW M4 GT3 aan de start, met Dries Vanthoor op de ene wagen en Maxime Martin, als teamgenoot van Valentino Rossi, op de andere. Bij het debuterende Belgisch-Antiguaanse Haas Racing Team vinden we Olivier Bertels naast het reeds aangekondigde duo Maxime Soulet en Mathieu Detry als rijder van de Audi R8 LMS GT3 Evo II.

In de 992-categorie vertrouwt SpeedLover de Porsche 911 GT3 Cup (type 992) met #979 toe aan Simon Balcaen, Philippe Wils, Chris Maes en de Fransman Steven Palette.

AC Motorsport komt in de TCR-klasse met twee Audi RS3 LMS aan de start, met onder andere Vincent Radermecker aan het stuur. Fabian Duffieux  zien we in deze categorie met een Volkswagen Golf GTi TCR DSG van het team 700 Miles.