WRC Monte-Carlo: nog een Belg aan de start

Midden januari start het WK rally met de traditionele Monte-Carlo en naast Thierry Neuville, Martijn Wydaeghe, Grégoire Munster, Louis Louka en Nicolas Gilsoul, zien we nog een landgenoot aan de start verschijnen, met name Armand Fumal. De Luikse ondernemer heeft aan Autosportwereld.be laten weten dat hij zal deelnemen in een configuratie die identiek is aan die van de Rally van Spa, namelijk aan het stuur van de Alpine A110 RGT Rally van Chazel Technologie Course, uiteraard in de kleuren van Cybernet, en met de jonge Fransman Jules Escartefigue als ‘co’. Jules Escartefigue is amper 22 jaar oud, maar heeft al 80 rally’s op zijn naam staan. “Hij heeft twee keer deelgenomen aan de Monte Carlo en zal me helpen om de vele valkuilen te vermijden…“, aldus de ex-BTCS-kampioen.