WRC2: Erik Cais als concurrent voor onder meer Grégoire Munster

De 23-jarige Tsjech Erik Cais maakt van de komst van het WRC in 2023 naar zijn thuisland gebruik om een programma in WRC2 aan te kondigen, uiteraard aan het stuur van een nieuwe Skoda Fabia.

In het najaar van 2023 staat de rally van Centraal-Europa op het programma met proeven in Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië. Tsjechië is natuurlijk niet alleen de thuisbasis van Skoda, één van de vaste waarden in WRC2, maar ook van Orsak Rallysport team en Erik Cais. Zij slaan de handen in elkaar voor een mooi programma in het WRC2 en het FIA ERC. Op het programma in WRC2 staan: de Monte Carlo, Kroatië, Portugal, Sardinië, Finland, Griekenland en dus de thuiswedstrijd in Centraal Europa. In het FIA ERC betwist de Tsjechische combinatie zeker vijf wedstrijden en mogelijk meer.