24H Series Koeweit: pole voor Team Kuwait by MRS GT Racing

Team Kuwait by MRS GT-Racing zette de beste gemiddelde rondetijd op de tabellen bij de kwalificatie voor de 12 Uur van Koeweit, de seizoensafsluiter van de 24H Series. Mohammad Al-Kazemi, Zaid Ashkanani en Ahmad Al Ghanem waren met hun Porsche 911 GT3 R met een chrono van 1:53.919 een kleine halve seconde sneller dan de Team GP Elite Porsche van Lucas Groeneveld, Jesse van Kuijk en Daan van Kuijk. De derde plaats ging naar de CP Racing Mercedes-AMG GT3.

(Foto: © 24H Series)

Langs Belgische zijde werd de Rabdan Motorsport by SpeedLover Porsche in handen van Olivier Dons en zijn teamgenoten Saif Alameri en Enrico Fernando Fulgenzi achtste algemeen en eerste in de 992 AM-klasse. De Audi RS3 LMS TCR van AC Motorsport, met aan het stuur Mathieu Detry, Stéphane Perrin en James Kaye, sloot de kwalificatie af op plaats twaalf en als tweede in TCR.

Hier vindt u de volledige uitslag. De wedstrijd start morgen om 10u Belgische tijd en is live op YouTube te volgen.

(Foto: © 24H Series)